Tapas and more.....

Tapas zijn mooie hapjes uit de Spaanse keuken, maar deze hapjes kennen we ook in de Griekse en Turkse keuken. Daar noemen we ze ‘Mezze’.

Ook de Italiaanse antipasti hebben veel overeenkomsten met de tapas. We maken een aantal Tapas op de Spaanse leest geschoeid maar gaan ook aan de gang met een zeer mediteraan hoofdgerecht en nagerecht.

De tapas serveren we als voorgerecht, dus eigenlijk als antipasti.

Na het voorgerecht, het hoofdgerecht Spaanse pittige kippendijen uit de oven.

Bij deze pikante kippendijen serveren wij couscous ‘Tabouleh’ en geroosterde courgette. Als dessert een rijke amandeltaart met amandelroomijs.

Tapas zijn natuurlijk zeer geschikt om met een grote groep te maken. Kijk hieronder naar het menu en reserveer snel!


Menu

lamsgehakt balletjes in pikante tomatensaus

‘Albondigàs en salsa de tomate’

&

gepofte paprika met knoflook en olijfolie

‘Pimientos en adobo’

&

wortel komijnsalade

‘Ensalada de zannahoria’

&

met chorizo gevulde champignons

‘Champiñones rellenos’

&

salade van komkommer, paprika en tomaat

‘Pipirrana’

&

knoflookgarnalen

‘Gamba al ajillo’

&

humus en tapenade van gedroogde tomaat met verschillende broodsoorten

&

pittige Spaanse kippendijen uit de oven

‘Pollo con albaricoques’

&

courgettes uit de oven

‘Calabacines al horno’

&

Amandeltaart

‘Torta de almandas’

Prijs

De prijs van workshoparrangement bedraagt 55,00 euro en is exclusief 21% btw. Daarbij zijn inbegrepen de kookles, alle producten waarmee je deze les werkt, de receptuur en alle dranken tijdens de workshop. (66,55 incl.21%)