Patisserie

Patisserie ofwel de kunst van het bakken. In deze workshop pakken we er lustig oplos.

Nu verwacht je met patisserie alleen maar zoete gebaksoorten en koekjes. Niet bij mij in de studio!

We bakken een heus drie gangen menu! Uiteraard hebben we wel oog voor alle zoete lekkernijen.Dit menu is een uigelezen basis voor een high tea of lazy sunday lunch. Dit menu start met hartige muffins met paddenstoelen en Parmezaanse kaas, we werken met beslagsoorten en deegsoorten. We maken een tarte Tatin met een twist en maken bij het dessert een heerlijk ijs!

Bekijk het menu hieronder en reserveer snel!

Menu

Op tafel vers gebakken brood met tapenade van gedroogde tomaten en cashewnoten, humus met gerookte paprika

&

Muffins met champignons, peterselie en Parmezaanse kaas met erbij crème van kikkerwten en pesto

&

Quiche met bosuien en spekjes

&

Tarte tatin van Zeeuwse uien en blauwe kaas

&

Salade van jonge sla soorten en kruiden met spekjes, croutons en een klassieke vinaigrette

&

Brownie met walnoten, vanille saus en mango-yoghurtijs

Prijs

De prijs van workshoparrangement bedraagt 55 euro en is exclusief 21% btw. Daarbij zijn inbegrepen de kookles, alle producten waarmee je deze les werkt, de receptuur en alle dranken tijdens de workshop. (66,55 incl.21%)