Creatief vegetarisch koken

Te vaak hoor ik nog als chef dat wanneer men aangeeft vegetarisch te willen eten er eigenlijk geen keuze is in restaurants. Dat men er zich met een Jantje van Leiden van afmaakt...... Ik heb natuurlijk ook alle mogelijke reacties achter de schermen al gehoord.... Niet allemaal even vriendelijk. Voor mij als chef altijd een rede geweest om in te grijpen! Mensen te corrigeren en te motiveren. De creativieteit aan te zetten! Je is lekker uit leven als chef... dus niet uitkomen op de standaard gerechten.

In het menu van deze kookworkshop staan gerechten uit verschillende werelddelen. Een luxe die we ons hier met het productaanbod kunnen permiteren. Graag neem ik je mee op deze reis! We leren met de verschillende ingrediënten en verschillende bereidingstechnieken creatieve en smakelijke gerechten te maken en te presenteren.


Menu

Zelfgebakken brood met tapenade van gedroogde tomaten en cashewnoten, hummus met koriander en limoen

&

Knapperige zoetzure salade van Chinese kool, waterkers, taugé met dressing van lichte soja en geroosterde pinda's

&

Harirasoep met linzen, kikkererwten en witte bonen

&

Curry van zoete aardappel, bloemkool en tomaat met basmatirijst

&

Chocoladetaart van pure chocolade met sorbet van yoghurt en limoen

Prijs

De prijs van workshoparrangement bedraagt 52,50 euro en is exclusief 21% btw. Daarbij zijn inbegrepen de kookles, alle producten waarmee je deze les werkt, de receptuur en alle dranken tijdens de workshop. (63,52 incl.21%)