Teambuilding

Spice up your team!:

Tijdens dit gezellige teamuitje zoomen we op speelse wijze in op jullie team. Aan de hand van specerijen, etenswaren en gerechten onderzoeken we waar jullie tevreden over zijn, lichten we de kwaliteiten uit van de individuele teamleden en gaan we op zoek naar waar er winst te behalen is in de samenwerking. Geen zware kost, opbouwend en actief.

Na dit programma, gegeven door Sonja, van ongeveer 1,5 u gaan jullie samen het diner bereiden onder leiding van Robert. Het menu is altijd in overleg, dieetwensen geen bezwaar.

Meltingpot or Saladbowl?:

Deze twee termen komen oorspronkelijk uit de integratiediscussie: Moeten nieuwkomers/ anders denkenden zich volledig conformeren aan de meerderheid of is juist diversiteit een verrijking?

Hoe is jullie team opgebouwd?  Waarderen jullie elkaars verschillen of ligt de nadruk op de overeenkomsten? En….. levert dit op, wat jullie er van verwachten? Wat gaat er goed en wat gaat er nog niet zo goed en willen jullie graag verbeteren?

In de teambuildings workshop Meltingpot or Saladbowl gaan we dit met nieuwsgierigheid onderzoeken aan de hand van bereidingsprocessen in de keuken. Let op: deze teambuilding is geen coaching en ook niet bedoeld voor teams in zwaar weer. Met deze workshop willen we het aangename met het nuttige verenigen. Ter voorbereiding van de teambuilding workshop zullen we vooraf contact opnemen met de aanvrager, om ons te voorzien van enige voorkennis.

Heb je als organisator van het teambuildings-uitje andere wensen of een specifieke vraag?  Sonja maakt de workshop graag op maat. Houd er rekening mee, dat de teambuilding onderdeel is van een groter geheel en dat deze maximaal 2 uur duurt.

Na het onderdeel teambuilding van 1,5 tot 2 uur kookt het team met elkaar onder leiding van Robert. Het menu is altijd in overleg. Dieetwensen zijn uiteraard geen probleem. Aan tafel kunnen de kookkunsten en de teambuilding volop geëvalueerd worden.

Spice up your team

Het menu voor de kookworkshop gekoppeld aan de coaching bestaat uit drie- gangen en wordt in overleg met jullie samen gesteld. Tijdsduur coaching 1,5 uur. De prijs van de teambuilding Spice up your team is 67,50 euro per persoon, exclusief 21% BTW.

Meltingpot or Saladbowl

Het menu voor de kookworkshop gekoppeld aan de coaching bestaat uit drie- gangen en wordt in overleg met jullie samen gesteld.  Tijdsduur coaching 2 uur. De prijs van de teambuilding meltingpot or saladbowl is 75,00 euro per persoon, exclusief 21% BTW.