Stelt u zich voor:

Het is een bijzondere gelegenheid. Misschien wel het Chio in Rotterdam of de grote finish van de Volvo oceanrace in Scheveningen? Misschien wel zeer belangrijke en vertrouwelijke zakelijke bespreking, een huwelijk, een jubileum of een verjaardagsfeest? Wat de bijzondere gelegenheid ook is, het is in ieder geval een moment om te vieren, ervaren en te genieten! Uiteraard met uitgelezen, spraakmakende gerechten en hapjes. Dat is waar ik als chef de cuisine u graag bij help. Ik regel de inkopen, de voorbereidende kook-werkzaamheden, de fine tuning en het bereiden van de gerechten voor het serveren. U geniet simpelweg van het gezelschap van uw gasten.

Door mijn ervaring met het organiseren en bereiden van gerechten voor grote gezelschappen, zowel in zeer gerenommeerde restaurants, hotels, bij cateraars en bij privé lunches en diners, weet ik precies wanneer u wat nodig heeft. Dus als u opzoek bent naar een betrouwbare, professionele, zeer vakkundige chef de cuisine ben ik uw chef.

Ik kan u natuurlijk ook helpen met de organisatie van uw evenement als het gaat om het verzorgen van wijnen en het inhuren van bedienend personeel, servies, bestek, glaswerk en andere materialen, wel geef ik u mee dat ik geen event-cateraar of evenemente organisatiebureau ben. Als u wel op zoek bent naar een evenement-organisator of cateraar breng ik u graag in contact met bedrijven waar ik van weet dat zij de gewenste kwaliteit kunnen leveren. Ik kan u uiteraard ook in contact brengen met verhuurbedrijven voor materialen zoals meubilair, servies, bestek, glaswerk en tafellinnen.

Uw privé chef Robert Siedenburg verzorgt het graag voor u!

Om een boeking te doen of om nader kennis te maken belt u met +31(0)6 4004 8311 of u stuurt een e-mail naar chef@robertsiedenburg.nl