kookworkshops

Het programma:

Je wordt ontvangen in de sfeervolle studio met een drankje en een hapje. Tijdens het aperitief nemen we de werkvolgorde en recepturen van de kookworkshop door. Vervolgens gaan we in kleine groepjes aan de slag met de recepturen en ingrediënten, natuurlijk onder mijn begeleiding en met apparatuur die je thuis ook zult hebben.

Voor wie?

De kookworkshops worden aangeboden als groepsworkshops. De kookworkshops zijn uitermate geschikt als teambuilding maar ook als afsluiting van een heisessie, strandsessie, vergadering of als teamuitje. Uiteraard is een leerzame, lekkere workshop ook zeer geschikt als familie-uitje, jubilea of vrijgezellenfeest.

Met hoeveel?

In de kookstudio is er plek voor maximaal 24 deelnemers. Het minimale aantal gasten is 8 voor een kookworkshop. Hou er wel rekening mee dat het een flinke studio is en je met 6 deelnemers veel ruimte hebt. Ik adviseer je dan ook om met te starten met 10 deelnemers, zo kunnen we de werkzaamheden goed verdelen. En vele handen maken licht werk! 

Wanneer:

De kookworkshops kunnen alle dagen van de week worden geboekt. Als groep kun je de hele dag beginnen met de kookworkshop. De laatste mogelijkheid om een kookworkshop te starten is echter 19:30 uur. De tijdsduur van een leerzame, lekkere kookworkshop is ongeveer 4 tot 4,5 uur. Van deze tijd zijn we ongeveer de 2 tot 2,5 uur aan het koken. In de rest van de tijd proeven we de gemaakte gerechten, uiteraard met een bijpassend drankje. We sluiten de kookworkshop af met koffie en thee. 

Waar vind ik de prijzen?

De prijzen van de kookworkshoparrangementen verschillen. Dit heeft onder andere te maken met de hoeveelheid en soort ingrediënten. Kies een arrangement en klik op de knop. Bij de kookworkshoparrangementen staan het menu en de prijs vermeld. Alle genoemde prijzen zijn in euro.

Kookworkshop in de webshop, individuele inschrijvingen

Zin om te komen koken maar je komt niet met een groep? Gebruik het zoekveld voor de workshop of cursus naar jouw wens.

Aan alle genoemde kookworkshops, masterclasses en kookcurssen kun je individueel deelnemen! Nog gezelliger is het natuurlijk om deel te nemen met een vriend, vriendin, collega of familielid.