+31(0)6 4004 8311

Samen koken verbroedert!

kookCursussen

Zoals je hebt kunnen lezen is mijn doel jouw lekker leren koken! Met mijn ervaring, kennis en gedrevenheid wil ik jou enthousiast maken voor dit vak of deze fantastische hobby. Op deze pagina tref je twee keuzes voor een kookcursus aan. De ene keuze is voor een kookcursus waarin je tips en trucs leert voor de dagelijkse maaltijd.  De andere keuze is voor de basiscursus voor thuiskoks. Deze kookcursus leert je een aantal basisprincipes en technieken. Beide kookcursussen zijn voornamelijk gericht op de praktijk. Uiteraard wel ondersteund met theorie.  In deze kookcursussen koken we met ingrediënten verkrijgbaar in het seizoen. We werken in de kookcursussen zo veel mogelijk nose to tail en eigenlijk zonder waste. De kookcursussen zijn een must voor iedere keukenprins of prinses.  Mocht je meer willen weten; klik dan hieronder op de kookcursus van jouw interesse. Je kunt hier direct jouw plek in de kookcursus reserveren. Je inschrijving in de kookcursus is pas definitief na het ontvangen en betalen van de factuur voor deelname aan de kookcursus.

1 dags kookcursussen

In de webshop tref je verschillende cursussen aan.  Je kiest hier jouw gewenste cursus en reserveert direct! De lessen van deze kookcursussen duren 2,5 uur. De gemaakte gerechten neem je mee naar huis.

Meer daagse Basiscursus

Kookcursus voor de thuiskok die je alles leert over de basisprincipes, kooktechnieken en warenkennis. We sluiten deze kookcursus af met een slotdiner.